Chifle cu branza la cuptor

Chifle calde cu branza photo

10 chifle
500 gr branza de vaci
250 gr telemea rasa
200 gr smantana
O ceapa tocata
50 gr rucola
Zeama de la ½ lamaie
2 linguri de ulei de masline
Rosii cherry
Sare, Piper

Chiflele se taie in doua pe latime si se scobesc de miez. Din branza de vaci, telemea, smantana si ceapa tocata se face o pasta de branza care se asezoneaza cu sare si piper. Cu aceasta pasta se umplu jumatatile de chifla, care se dau la cuptor pe hartie de copt pentru cca 20 de minute. Pentru ornat se taie jumatati rosiile, iar rucola se amesteca cu zeama de lamaie si ulei.

Simplu….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s