Supa crema de porumb cu legume

Supa crema de porumb photo

4 portii

2 stiuleti de porumb fierti
Un dovlecel mediu
Un cartof
½ ceapa alba
2 linguri de smantana
Un pumn de verdeata (menta, patrunjel) tocata
Un varf de cutit de turmeric
Sare, un praf de piper cayenne

Se curata boabele de pe stiuleti. Dovlecelul se spala si se taie cubulete. Cartoful se curata si se taie cubulete. Ceapa se curata si se taie grosier.
Se pun toate legumele la fiert (pastrati o parte din boabe) intr-o oala cu apa cu sare, cat sa le acopere. Se lasa cca 20 de minute la fiert apoi scurgeti lichidul salvand o parte. Se mixeaza legumele in blender. Daca ramane prea groasa crema mai adaugati din lichidul pus deoparte. Se asezoneaza cu condimente dupa gust si se adauga smantana, boabele de porumb intregi si verdeata. E o supa satioasa si buna si asa la temperatura camerei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s