Budinca de dovlecei

Budinca de dovlecei photo

6 portii

3 dovlecei (cca 1 kg)
3 oua
150 ml iaurt
3 lg de faina
50 gr unt
200 g cascaval
50 gr parmezan
1 plic praf de copt
O legatura de marar  verde, tocat
sare, piper

 

Se spala dovleceii, apoi se feliaza si se presara cu sare. Ouale se bat, apoi se incorporeaza untul topit, iaurtul si faina. Se adauga apoi sare, piper, mararul  si  praful de copt. Dovlecelul se scurge de sucul rezultat. Se unge cu unt un vas  termorezistent, apoi se aseaza feliile de dovlecei in straturi alternative cu cascaval. Se toarna sosul de oua, se rade parmezanul si se da vasul la cuptor pentru cca o jumatate de ora.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s