Deliciu mediteranean

Deliciu mediteranean photo

4 portii

500 gr de file de peste
O jumatate de dovlecel curatat si dat pe razatoare
Un ardei taiat cubulete
O legatura de ceapa verde
2 catei de usturoi tocati
2 linguri de seminte de fistic zdrobite
O rosie decojita si taiata cubulete
100 gr cascaval ras
O lingura de sos de soia
50 ml vin alb
20 gr unt
Sare, piper, busuioc uscat

Ceapa verde se toaca si se caleste in unt pentru 2 minute. Se adauga usturoiul si ardeiul. Dupa inca un minut se adauga dovlecelul, semintele si fileul de peste taiat bucati. Dupa alte 3 minute se pune vinul si sosul de soia, se asezoneaza si se lasa la foc mic pana scade zeama apoi se scoate intr-un vas termorezistent. Se adauga rosia si cascavalul ras si se da la cuptorul incins la 180 de grade pentru 10 minute.

Advertisements

One thought on “Deliciu mediteranean

  1. Pingback: Meniu Saptamanal 2 | simplutz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s