Salata crocanta cu cascaval maturat

Salata crocanta cu cascaval photo

4 portii

100 gr de frunze de valeriana
100 gr de frunza de spanac tanar
Un castravete taiat fasii lungi
200 gr rosii uscate din borcan
2 ardei curatati si taiati julien
1 lingura de seminte de dovleac
1 lingura de seminte de floarea soarelui
200 gr cascaval maturat taiat cubulete
2 linguri de otet balsamic
3 linguri din uleiul de pe rosiile din borcan
Sare, piper

Se amesteca intr-un bol frunzele, rosiile taiate cubulete, ardeiul si castravetele (fasiile lungi de castravete le puteti obtine daca il taiati cu ajutorul unui instrument de decojit legume). Se imparte amestecul pe farfurii si se adauga cascavalul si semintele. Se asezoneaza dupa gust si se stropesc salatele cu ulei si otet balsamic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s