Rulada cu cascaval

rulada cu cascaval photo

O cana de lapte (sau apa)
4 oua
125 gr faina
125 gr unt
300 gr cascaval ras
O lingura de smantana
Un praf de sare

 

Laptele (apa) se pune la incalzit cu un praf de sare. Se adauga untul la topit. Cand amestecul incepe sa fiarba se adauga cate putin faina si se amesteca pana la omogenizare. Se ia vasul de pe foc si dupa ce s-a racit putin se incorporeaza pe rand cele 4 oua. Se intinde compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins la 180 de grade (medium) pentru cca 25 de minute. (Blatul trebuie sa devina usor auriu). Se scoata tava din cuptor, se lasa sa se racoreasca si se presara cascavalul (pastrand cca 30 de grame pentru ornat). Se ruleaza compozitia (va puteti ajuta de hartia de copt pentru asta) se aduce din nou la mijlocul tavii, se unge cu smantana, se presara restul de cascaval si se mai da la cuptor pentru alte 10 minute pana se topeste cascavalul.

Advertisements

2 thoughts on “Rulada cu cascaval

  1. Pingback: Eclere aperitiv cu pasta de branza si pasta de ton | simplutz

  2. Pingback: Rulada cu spanac | simplutz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s