Penne cu dovlecei la cuptor

penne cu dovlecei la cuptor photo

2 portii

 250 gr paste penne
100 gr. cascaval
2 dovlecei medii
100 ml smantana
30 gr de parmezan ras
O lingurita de marar uscat
Sare piper
20 gr unt

Dovleceii se spala, se taie cubulete (cu coaja cu tot) si se pun la fiert intr-o oala cu putina apa si sare. Cand sunt fierti (cca 8 minute) se scurg de apa in exces si se pasireaza. Se adauga cascavalul ras si smantana si se condimenteaza cu sare, piper si marar.
Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform indicatiilor de pe pachet. Cand sunt fierte se scurg (fara sa se clateasca) si se amesteca cu sosul de dovlecei. Se toarna compozitia intr-un vas termorezistent uns in prealabil cu unt, se presara deasupra parmezanul si se da la cuptor pentru 25 de minute la 180 de grade.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s