Ciuperci la gratar cu spanac si mozarella

ciuperci cu spanac si mozarella photo

2 portii

6 ciuperci champinion mari (doar palaria)
100 gr baby spanac
125 gr mozarella taiata felii
30 gr rucola
Un catel de usturoi tocat
Sucul de la o jumatate de lamaie
Sare, piper
Ulei de masline

Ciupercile se stropesc cu o lingura de suc de lamaie, 2 linguri de ulei de masline si se asezoneaza cu sare si piper. Se pun pe gratarul preincalzit si se tin cca 4 minute pe fiecare parte.
Se caleste usturoiul in o lingura de ulei de masline cca 1 minut. Se adauga spanacul. Se asezoneaza cu sare si piper si se lasa pana spanacul se inmoaie.
Pe fiecare palariuta de ciuperca se pune cca o lingura din spanac si cate o felie de mozarella. Se pune din nou pe gratar pana se inmoaie branza.
Rucola se stropeste cu zeama de lamaie, se asezoneaza usor cu sare si piper si se pune gramajoare peste branza topita.
Se stropesc ciupercile cu ulei de masline si se servesc alaturi de o salatica de rosii si ridichi (sau orice alta combinatie) sau pur si simplu cu paine crocanta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s