Bagheta aperitiv

bagheta aperitiv photo

Simpla, rapida si satioasa, aceasta reteta va va salva cand veti fi in pana de timp, ingrediente sau pur si simplu nu veti avea mare chef de gatit. Umplutura o puteti combina din ce aveti la indemana. Daca papati fara carne puteti pune in loc ciuperci.

Pentru o bagheta normala (60 – 70 cm)

Umplutura:

200 gr unt la temperatura camerei
200 gr sunca taiata cubulete
100 gr cascaval sau alta branza rasa
2 oua fierte tari date pe razatoare
2 – 3 linguri de smantana
Un ardei rosu taiat cubulete
3 castraveciori murati taiati cubulete
O lingurita de mustar de Dijon
Sare, Piper

Bagheta se taie in 2 ( sau in 3 ca sa va fie mai simplu) si se scobeste de miez (lasati cam 1 cm de margine).
Celelalte ingrediente se amesteca pana formeaza o pasta cu care se umple bagheta.
Inainte de servire trebuie lasata la frigider cel putin o ora invelita in folie alimentara.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s