Pasta de branza cu pastrav afumat si hrean

pasta de branza cu peste afumat photo1

150 gr pastrav afumat
200 gr. branza de vaci
100 gr branza de capra moale
O lingura de zeama de lamaie
O lingura de hrean ras in otet
140 gr iaurt (un paharel mic)
O lingura de cozi de ceapa verde tocate
Sare, piper
Fulgi de chili (pentru ornat)

Pestele se curata de piele si oase si se marunteste. Cozile de ceapa se sareaza usor si se lasa 5 minute la marinat.
Intr-un bol se amesteca branza de vaci cu branza de capra si cu ceapa, se adauga iaurtul, hreanul si zeama de lamaie. Se incorporeaza pestele si se asezoneaza cu piper si sare (daca mai este cazul). Se poate servi pe frunze de salata sau de bagheta feliata subtire. La final se presara fulgi de chili.

Advertisements

One thought on “Pasta de branza cu pastrav afumat si hrean

  1. Pingback: Workshop “Gateste sanatos de sarbatori” | simplutz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s