Tartine cu branza de capra si rucola

aperitiv cu branza de capra si rucola photo

4 portii


8 felii de paine toast integrala
200 gr. branza de capra (tartinabila sau rulou)
50 gr frunze de rucola
O lingurita de zeama de lamaie
O lingura de ulei de masline
20 gr amestec de seminte pentru salate
(sau ce seminte aveti si va plac – pin, floarea soarelui, dovleac, in)
Sare, piper

Se taie feliile de paine in jumatati. Branza de capra se taie felii (daca e rulou). Se pun cate 2 felii de branza pe fiecare jumatate de toast. (Daca aveti branza tartinabila se tartineaza destul de consistent fiecre bucata de toast). Se aseaza feliile pe o tava si se dau la cuptorul incins in prealabil la maximum (250 grade) pentru 5- 6 minute (la functia grill daca aveti) pana cand branza capata o culoare aurie.
Rucola se asezoneaza cu putina sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline si se amesteca.
La servire se orneaza tartinele cu salata de rucola si se presara semintele.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s