Piept de pui cu salata de fasole pastai

pui la gratar cu salata de fasole photo

4 PORTII

600 – 800 gr piept de pui feliat subtire
800 gr fasole verde/galbena (doua borcane)
2 paharele de iaurt ( de 140 gr fiecare)
O lingura de seminte de chimen
Sare, piper, boia
O lingura zeama de lamaie
Ulei de masline
Un morcov
2 ridichi
250 gr branza de vaci
2 linguri de smantana
1 lingurita de mustar
25 gr parmezan ras
O lingura de patrunjel proaspat tocat

Pieptul de pui se asezoneaza cu sare , piper si boia, se stropeste cu putin ulei si se pune la prajit intr-o tigaie nonaderenta cca 3 – 4 minute pe fiecare parte.
Fasolea se fierbe cca 10 – 12 minute in apa clocotita cu sare si se scurge bine. Daca e din borcan doar se scurge.
Intr-un bol  de salata se amesteca iaurtul cu semintele de chimen, zeama de lamaie, ulei de masline , sare si piper.

Eu am servit pieptul de pui cu fasole alaturi de niste morcovi taiati bastonase, ridichi taiate (cum va place) si un sos de branza de vaci din 250 gr branza de vaci, 2 linguri de smantana , o lingurita de mustar (ca sa ii dea personalitate!), 25 gr parmezan ras, sare si piper dupa gust si o lingura de patrunjel verde tocat.
Simplu, usor si sanatos.

Advertisements

One thought on “Piept de pui cu salata de fasole pastai

  1. Pingback: Meniu saptamanal | simplutz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s