Doua aperitive cu pasta de branza

Pasta de branza cu ton

Pasta de branza cu ton photo

O conserva de ton in suc propriu, scursa de lichid
250 gr. branza de vaci
100 gr. pasta  de branza sau mozarella
Zeama de la o jumatate de lamaie
O lingura de smantana
Sare, piper
Frunzulite de cimbru pentru ornat

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele (daca folositi mozarella o radeti sau o sfaramati cu o furculita). La servire pasta se poate pune pe felii de castraveti sau de bagheta feliata subtire. La final se presara frunzulite de cimbru(sau cimbru uscat)

Rosii umplute cu pasta de branza

Rosii umplute cu pasta debranza photo

8 rosii medii
250 gr branza de vaci
100 gr branza telemea
2 cepe verzi tocate
O lingura de maioneza
Sare, piper
Rosiile se spala si se taie la 3 mm de partea cu codita aproape pana in capat asa incat la final felia sectionata sa ramana ca un capac. (Daca nu vreti sa va complicati puteti taia pana la capat). Se scobesc de miez cu o lingurita, se pudreaza cu sare si se pun cu fata in jos pe un gratar sa-si lase sucul timp de cel putin 30 de minute.

Intre timp se amesteca restul ingredientelor intr-un bol, se asezoneaza dupa gust si se umplu rosiile cu amestecul de branza. La final se pune felia cu codita sub forma de capac.

Advertisements

3 thoughts on “Doua aperitive cu pasta de branza

  1. Pingback: Eclere aperitiv cu pasta de branza si pasta de ton | simplutz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s