Salata de spanac cu rodie si feta

salata de spanac cu feta si rodie photo

4 portii
 

200 gr. Baby spanac (2 pungi)
400 gr feta (sau telemea)
Samburii de la o rodie
4 – 5 felii de paine integrala
50 gr de seminte de pin
Sare, piper
5 linguri de ulei de masline
2 linguri de zeama de lamaie

Se amesteca spanacul cu branza taiata cubulete (sau rupta in bucatele), samburii de rodie, si semintele de pin (daca vi se par prea scumpe, merge sa puneti orice fel de seminte. Eu sunt fericit sa constat ca exista mai nou amestecuri de seminte pentru salata la un pret rezonabil).

La servire se toarna vinegreta de ulei cu zeama de lamaie, sare si piper, se amesteca (cu grija ca branza sa nu se sfarame chiar de tot) iar deasupra se pun crutoanele facute din feliile de paine taiate cubulete, stropite cu un pic de ulei si lasate la cuptor sau in tigaie pana se rumenesc usor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s