Rulada din piept de pui cu cas, spanac si ardei copti

piept de pui cu spanac ardei copti si cas photo

Un aperitiv apetisant si rapid.

2 piepti de pui dezosati si depielitati (de cca. 200 gr fiecare)
100 gr spanac tanar calit in putin unt
1 – 2 ardei copti (din borcan)
100 gr cascaval ras (sau taiat bastonase paralelipipedice cu latura de 1 cm)
O lingurita de mustar
Sare, piper, boia

Se aseaza pe o planseta pieptul de pui si se sectioneaza paralel cu planseta la cca 1 cm pana aproape de capat. Se desface ca o carte, se pune deasupra folie alimentara si se aplatizeaza (de preferinta cu un sucitor) pana ajunge la grosimea de cca 5 mm. (Incercati sa obtineti o bucata cat mai aproape de un dreptunghi)

Se asezoneaza pe ambele parti cu sare, piper si boia. Se aseaza felia de piept pe o folie de aluminiu unsa in prealabil cu putin ulei sau unt. Partea ramasa libera se unge cu o jumatate de lingurita de mustar. Pe ea se aseaza, in prima treime, cate un ardei copt (taiat pe lungime ca sa nu ramana dublu), jumatate din cantitatea de spanac si din cea de cas si se ruleaza cat mai strans. Folia se rasuceste la capete ca sa etanseze pachetelele.

Se dau la cuptor cca. 25 de minute la 180 de grade (medium).

Se lasa sa se raceasca si se feliaza la cca 1 cm.

Advertisements

2 thoughts on “Rulada din piept de pui cu cas, spanac si ardei copti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s